Vrienden en Vrijwilligers

bomen maan
DSC_9550

Voor € 50,- per jaar bent u ‘vriend’ of ‘vriendin’ van Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht.’ Uw bijdrage wordt gebruikt om specifieke natuurdoelen te verwezenlijken. Deze natuurdoelen worden jaarlijks vastgesteld op basis van uw suggesties.

Als dank voor uw bijdrage wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendendag. Bovendien wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen op de natuurbegraafplaats en krijgt u jaarlijks een verslag over het natuurbeheer. U mag natuurlijk ook meer bijdragen dan € 50,-!

Dit is ons rekeningnummer NL27 TRIO 0391 0313 84, ten name van Stichting Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’.

Aanmelden als Vriend

Om je aan te melden als vriend, stuur een e-mail naar info@nbpu.nl.

Vrijwilligers

Mensen die afscheid hebben genomen van een naaste, voelen zich dikwijls blijvend verbonden met deze plek. Ook mensen die een natuurgraf hebben gereserveerd, vinden het vaak prettig om betrokken te zijn bij ‘De Utrecht.’ Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om mee te helpen bij een uitvaart of om mee te werken in het bos.

Wij nemen deze verzoeken heel serieus en bieden iedereen de gelegenheid om als vrijwilliger mee te werken. U kunt helpen bij het ontvangen van de gasten op herdenkings- en andere speciale dagen. Ook kunt u meewerken in het bos. Het is geen probleem als een u keer niet kunt. Als u bepaalde werkzaamheden eerst moet leren helpen wij u graag op weg.

Op elke eerste en derde dinsdag van de maand wordt er in het bos gewerkt. We werken tussen 10.00 en 16.00 uur en tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. U kunt ook een halve dag deelnemen en het is geen probleem als u een keer niet kunt.

U heeft geen specifieke kennis nodig. U bent van harte welkom om een keer ‘proef te draaien’  om te ervaren hoe het u bevalt.

Om je aan te melden als vrijwilliger, stuur een e-mail naar info@nbpu.nl.