Contact

bomen maan
route

De Scheidijk 1, 5085 NR Esbeek

013 203 2175

info@nbpu.nl

Openingstijden

Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ is open van zonsopgang tot zonsondergang. Gedurende de openingstijden kunt u vrij wandelen en in de natuur verblijven. Iedereen is welkom. Wilt u meer informatie over de openingstijden van het informatiecentrum of een afspraak maken voor een rondleiding? Neem dan contact op.

Route & navigatie:

Volg vanaf de N269 (Hilvarenbeek – Reusel) de bruine toeristische borden. Geef bij uw navigatiesysteem ons huisnummer 1 in, zonder dit nummer wordt u over zandpaden richting een andere plek geleid.

Auto

Vanaf Tilburg is het een kwartier rijden naar Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht.’ De Natuurbegraafplaats ligt aan De Scheidijk 1 in Esbeek, op de grens van de gemeenten Hilvarenbeek en Reusel de Mierden. U kunt De Scheidijk het beste inrijden vanaf de Lage Mierdseweg (N269). De ingang wordt aangegeven met de bruine toeristische borden. Vanaf de andere kant (Prins Hendriklaan) is De Scheidijk niet toegankelijk per auto.

Openbaar vervoer

Vanaf station Tilburg neemt u buslijn 143 richting Reusel. U stapt (na 29 minuten) uit bij bushalte Wellenseind in Lage Mierde en loopt een kilometer (15 minuten) terug tot u links De Scheidijk ziet. Raadpleeg vooraf de dienstregeling. Wanneer lopen een probleem voor u is, kunt u worden opgehaald met een elektrische terreinwagen. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.

Fietsen en wandelen

In de directe omgeving van Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ bevinden zich de fietsknooppunten 93, 94, 95, 99 en 98. Wandelknooppunt 11 ligt in het hart van de natuurbegraafplaats.

Zie hier een wandelkaart

Plattegrond

Download plattegrond in PDF