Maandelijkse rondleiding

Rondleidingen en themawandelingen

bomen maan
Natuurbegraafplaats De Utrecht

Wilt u graag een persoonlijke rondleiding over de natuurbegraafplaats of deelnemen aan een van onze themawandelingen? Of sluit hier liever vrijblijvend aan bij onze wekelijkse rondleiding. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Rondleiding zonder afspraak

  • Iedere donderdag om 11 uur
  • Iedere eerste zondag van de maand om 14 uur

Kunt u aansluiten bij onze rondleiding, we vertellen u dan over natuurbegraven op De Utrecht en steeds komt er een actueel natuurthema aanbod. Aanmelden is niet nodig maar stellen we wel op prijs. Mocht u gebruik willen maken van de e-car belt u dan vooraf.

Persoonlijke rondleiding

Wilt u graag meer weten over de natuurbegraafplaats en natuurbegraven? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding via het e-formulier  of  013 2032175. Wij hebben indien gewenst ook een e-car, voor mensen die minder goed ter been zijn.

Rondleidingen voor organisaties en verenigingen

We verzorgen ook rondleidingen voor uw vereniging, bedrijf, groep of stichting. Voor elke groep maken wij een programma op maat, afgestemd op uw vraag. De focus kan liggen op natuurbegraven, groene uitvaarten, natuur of gezondheid. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. Er zijn geen kosten aan verbonden maar een donatie voor een door uw gezelschap gewenst natuurdoel stellen we op prijs.

Themawandelingen

Een aantal keer per jaar organiseren wij een themawandeling over het de natuurbegraafplaats, waarvoor u zich kosteloos kunt aanmelden. Van flora tot fauna, van natuursymboliek tot de helende kracht van de natuur…  elke themawandeling heeft zijn eigen insteek. Wilt u op de hoogte gehouden van de activiteitenagenda meld u dan hier aan