Laatste-wensen-wandeling

bomen maan
wensenwandelingf

Marco van Hamond in gesprek met een familie

Als mensen een natuurgraf reserveren, hebben ze vaak allerlei vragen over de invulling van de uitvaart. Die beantwoorden we graag, samen met een uitvaartprofessional.

Voortaan kunt u samen met een uitvaartprofessional over het landgoed wandelen terwijl u praat over de invulling van uw uitvaart. Uit ervaringen weten we dat mensen hier prijs op stellen. Sommigen mensen praten namelijk makkelijker over de hun afscheid met iemand die wat verder van hen afstaat dan met een naaste. De natuur is daar een fijne omgeving voor. Vanzelf komen er allerlei zaken boven.

Tijdens de wandeling (of bij de koffie of thee) kunt u al uw vragen stellen, zoals: hoe ziet een groene uitvaart eruit? Wie betrek ik bij de uitvaart? Hoe ziet de ceremonie eruit en waar wordt die gehouden? Kies ik voor een thuisopbaring? Een kist of een wade?

Wij denken niet alleen graag met u mee, we leggen uw wensen – als u daar prijs op stelt – ook graag voor u vast. We bewaren uw wensen dan in onze begraafplaatsadministratie. Deze service is kosteloos.

Natuurbegraafplaats De Utrecht werkt samen met verschillende uitvaartprofessionals. Wij zijn en blijven onafhankelijk. De keuze met welke uitvaartprofessional u wandelt is geheel aan u.

Voor het maken van een afspraak voor een laatste-wensen-wandeling neemt u contact met ons op via de telefoon (013 203 2175 ), e-mail, of het online formulier.