Zaterdag 19 december Plantdag herinneringsbomen

02 december 2020

bomen maan
20150314_hortipoint_boomplantdag_011

Ook dit jaar is het weer mogelijk herinneringsbomen te planten. Plant een herinneringsboom als levend gedenkteken

Op deze plantdag kunt u uw ‘eigen’ boom planten ter herinnering aan een gebeurtenis die voor u belangrijk is, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, uw huwelijksjubileum of het heengaan van iemand die u dierbaar is. Door een herinneringsboom te planten creëert u een blijvend en levend aandenken, dat elk seizoen anders is.

Hoe gaat het planten in z’n werk?
Het planten van een herinneringsboom is een bijzondere handeling. Daarom zorgen wij op 19 december voor voldoende rust en privacy. Ook zijn er vakmensen die u helpen met het graven van het plantgat en het aanbrengen van de plantpalen. Na het planten plaatsen wij een boomraster rond de boom om hem te beschermen tegen reeën. Het is niet mogelijk om de boom te decoreren. De nieuwe boom wordt namelijk toegevoegd aan de eindeloze natuur van ‘De Utrecht’.

 Wat kost een herinneringsboom?
Een herinneringsboom, ongeveer tweeënhalve meter hoog, kost € 350,-. Dit is inclusief onze begeleiding, groeigarantie en alle materialen voor het planten. U kunt kiezen uit diverse boomsoorten zoals beuk, eik, berk of linde.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden per e-mail en of bellen naar (013) 2032175. Wij adviseren u om tijdig een planttijdstip af te spreken.