Workshop ‘Uw natuurvriendelijke tuin’ – 13 maart

02 februari 2019

bomen maan
schets

Op de begraafplaats creëren we dagelijks nieuwe habitatten en omstandigheden, zodat meer en ook nieuwe dier- en plantsoorten zich in ons gebied kunnen vestigen. We leggen u graag uit hoe we dat doen. 

Wat wij op De Utrecht doen – werken aan de biodiversiteit ofwel: de natuur respectvol helpen – kunt u thuis ook, in uw eigen tuin. Wij geven u graag tips. Daarom organiseren we op woensdag 13 maart een workshop ‘Uw natuurvriendelijke tuin’.

Het is niet moeilijk, is niet veel werk en is niet heel duur. Iedereen kan met kleine ingrepen zijn tuin een stuk aantrekkelijker maken voor vogels en vlinders, zo leert u in deze middagworkshop, die uit twee delen bestaat.

In het eerste deel vertellen we u wat we verstaan onder het natuurvriendelijk beheer van uw tuin. In het tweede deel gaat u zelf aan de slag en ontwerpt u uw natuurvriendelijke tuin. Vergeet dus niet een plattegrond van uw eigen tuin (op schaal) mee te brengen! Tekenmateriaal meebrengen hoeft niet; daar zorgen wij voor.

De middag wordt verzorgd door Gijs en Joyce die beiden voor deze gelegenheid hun ontwerperspassie met u delen. Locatie: Hilvarenbeek. Aanmelden per e-mail. Deelname is kosteloos een bijdrage wordt gewaardeerd.