Vacature gastheer/-dame en interieurverzorger

20 september 2022

bomen maan
EnEn_natuurbegraafplaats_BASE_03_s

Op de natuurbegraafplaats vinden we gastvrijheid belangrijk. Onze locatie ziet er verzorgd, warm en welkom uit. Graag komen we met kandidaten in contact die het fijn vinden om deze sfeer mee uit te dragen. Je zorgt vlot en efficiënt dat de paviljoens en natuurtheaters er spic & span uitzien, de aankleding van de ruimtes op orde is en schenk je koffie bij uitvaarten. 

Jij bent, samen met collega’s, het visitekaartje van de natuurbegraafplaats. En je vindt het fijn om mensen op hun gemak te stellen. Als gastheer/gastdame zal je diverse werkzaamheden verrichten ter voorbereiding van een uitvaartceremonie. Na de ceremonie zorg je voor de drankjes en wat lekkers. Verder zorg je ervoor dat onze faciliteiten op geregelde basis worden schoongemaakt.

Hoe ziet jou dag eruit?
Je zorgt voor adequate ontvangst van uitvaartleiders en gasten. Je bereidt de drankjes en versnaperingen voor en serveert deze op passende wijze aan de gasten. Ruimt op en verricht afwas- en schoonmaakwerkzaamheden zodat alles hygiënisch en representatief verloopt. Verder zorg je dat het ontvangstpaviljoen, de veldschuur en kantoorruimtes regelmatig worden schoongemaakt.

Wie zoeken wij?
Jij bent dienstverlenend, representatief en kan goed met emoties van anderen omgaan. Een gastvrouw/man in optima forma;
Flexibel inzetbaar, geen tot 9 tot 5 mentaliteit en beschikbaar op zaterdagen;
Woont op fietsafstand van de natuurbegraafplaats.

Wat bieden wij?
Een baan op oproepbasis van 8-16 uur per week (een dag vast).Zeer dankbaar werk op een van de mooiste plekken van Brabant. Een gezellig team en een bevlogen groep vrijwilligers als je naaste collega’s.

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf dit dankbare werk doen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Dit kan via vacture@nbpu.nl of telefonisch na het maken van een belafspraak. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.