Plantdag Herinneringsbomen

28 oktober 2018

bomen maan
20150314_hortipoint_boomplantdag_059

‘Elke keer dat haar boom bloeit, denk ik: ‘’daar is ze weer.’’ Ze leeft een beetje voort in die boom.”

Plant uw ‘eigen’ boom ter herinnering aan een gebeurtenis die voor u belangrijk is, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, uw huwelijksjubileum of het heengaan van iemand die dierbaar is. 

Door een boom te planten markeert u een belangrijke gebeurtenis in uw leven. U geeft uw herinnering een gezicht en schept een levend aandenken, dat elk seizoen anders is en dat bij u blijft.

Hoe gaat het planten in z’n werk?
Het planten van een herinneringsboom is een bijzondere handeling. Daarom zorgen wij op 22 februari voor rust en privacy. Ook zijn er vakmensen die u helpen met het graven van het plantgat en het plaatsen van de plantpalen. Na het planten wordt er een boomraster aangebracht om de boom te beschermen tegen reeën. Het is niet mogelijk om de boom te decoreren. De nieuwe boom wordt namelijk toegevoegd aan de eindeloze natuur van ‘De Utrecht’.

Hoe ziet de boomplantdag eruit?
10.00 – 15.00 uur: gelegenheid om uw herinneringsboom te planten
10.00 – 16.00 uur: gelegenheid om een lichtje te plaatsen in de centrale lichtcirkel

Wat kost een herinneringsboom?
Een herinneringsboom kost € 450,-. Dit is inclusief onze begeleiding, groeigarantie en alle materialen voor het planten. U kunt kiezen uit diverse boomsoorten zoals beuk, eik, berk en linde.

 Aanmelden
U kunt zich aanmelden per e-mail en natuurlijk ook bellen. Wij adviseren u om tijdig een planttijdstip af te spreken.

Download de folder