Ontwerpsessie Ceremoniële plek

12 september 2018

bomen maan
denktank

Onze plannen voor de realisering van een ceremoniële plek op onze natuurbegraafplaats worden steeds concreter. Op 12 juli hielden we met belangstellenden een denktankavond. Schuift u aan bij de volgende denktanksessie?

Na de avond zijn we, geïnspireerd door ieders bijdrage, aan de slag gegaan met het schetsontwerp. De plek zal de kosmos en de aarde verbinden. Dit komt tot uitdrukking in het gebruik van natuurlijke materialen. Er komen drie ruimtes – zowel binnen als buiten – die met elkaar geschakeld kunnen worden, afhankelijk van de groep belangstellenden.

Samen met architect Arie van Rangelrooij van Architecten-En-Enzijn de eerste schetsen gemaakt voor onze zogenaamd basaal-sacrale ruimte: een prettige plek die mogelijkheden biedt om samen afscheid te nemen en ceremonies te houden in het hart van de natuurbegraafplaats aan de rand van de heide.

De begraafplaats is een plek van en voor iedereen. Daarom roepen we iedereen die belangstelling heeft op om deel te nemen aan onze denktanksessies. Graag bespreken we dan onze ideeën met u en horen we van u hoe u er tegen aankijkt. Belangstellenden ontvangen dan een uitnodiging voor schetssessies.

 Wilt u bij de volgende bijeenkomst aanschuiven meld u zich dan via e-mail.