NLdoet 10 maart: plant een boom voor een dierbare (en een paar extra)

24 januari 2018

bomen maan
20150314_hortipoint_boomplantdag_180

Ook dit jaar doen we weer mee met NLdoet van het Oranjefonds.

Op de natuurbegraafplaats zijn er dit jaar met de storm een flink aantal dennenbomen omgewaaid. Daardoor is er ruimte voor nieuwe aanplant van jonge loofbomen. Op deze dag kunt u een boom planten voor iemand die u dierbaar is. 

Op zaterdag 10 maart planten we een nieuwe serie loofbomen aan op de natuurbegraafplaats. Deze keer is het zuidelijke deel van de begraafplaats aan de beurt. Het planten van jonge loofbomen is arbeidsintensief – en is ook heel erg leuk. Daarom vragen wij u – als u tijd en zin heeft – om ons mee te komen helpen als vrijwilliger op deze gezellige en actieve dag. Uiteraard zorgen wij dat er begeleiding aanwezig is en dat uw ‘inwendige mens’ goed wordt verzorgd.

Start
Er zijn twee startmomenten:
9.30 uur
13.30 uur

Wat zijn de extra’s?
Uiteraard wordt er gezorgd voor de inwendige mens.
En als dank voor uw hulp mag u op deze dag een speciale boom planten voor iemand die u dierbaar is. Verder krijgt u een rondleiding over de natuurbegraafplaats en informeren wij u over natuurbegraven. Al met al wordt het een gezellige en positieve dag, die u afsluit met een tevreden gevoel. Want u hebt mee de basis gelegd voor de toekomstige natuurontwikkeling op het terrein. Vergeet uw spade en gieter niet!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via https://www.nldoet.nl/klus/35285
of per email