Maak kennis met Wilma

30 april 2022

bomen maan
IMG_2089

Sinds 1 april maakt Wilma van de Moosdijk-van Vugt deel uit van ons team. Ze stelt zichzelf aan u voor.

Mijn naam is Wilma van de Moosdijk-van Vugt. Ik ben geboren in Veldhoven. Als tiener verhuisde ik naar de Kempen. Al 37 jaar ben ik samen met Joop. We wonen in Bladel. Sinds mijn secretariële/administratieve opleiding ben ik jarenlang met plezier werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Maar toen ik de vacature zag bij de NBPU, wist ik: dát werk is mij op het lijf geschreven! Nu ben ik, samen met Valerie, onder andere verantwoordelijk voor de administratie. En natuurlijk ben ik,  net als de anderen, aanspreekpunt voor bezoekers met vragen.

Als dochter van een hopman bij de verkenners ben ik van kleins af aan al opgevoed met de liefde voor de natuur. Wij gingen toen al wild kamperen in Zuid-Frankrijk, uiteraard met toestemming van de plaatselijke wijnboer, aan een zijrivier van de Ardèche.

Later zijn Joop en ik heel vaak gaan kamperen in Zwitserland. Daar boven in de bergen, te midden van de overweldigende natuur, voel je je nietig en besef je dat je onderdeel bent van iets groots. Volgens mij zijn wij als mens onderdeel van de cyclus van leven en dood, en slechts één van de soorten op aarde. Daarom is natuurbegraven zo mooi! De cirkel is rond.

Ik hoop mijn enthousiasme met u te mogen delen en verheug me erop u te ontmoeten in Esbeek.