Word jij onze nieuwe boswachter?

14 juni 2021

bomen maan
De_Utrecht_herfst_6856

Wij versterken ons team met

Medewerker voorlichting & natuurbeheer (fulltime)

Je bent “in het veld” een belangrijk aanspreekpunt voor tal van geïnteresseerden die een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst, informeert over de mogelijkheden van het begraven in de natuur en begeleidt uitvaarten. Verder ben je verantwoordelijk – gesteund door een groep vrijwilligers – voor het duurzame natuurbeheer. Je onderhoudt en verbetert de kwaliteit van het natuurgebied en zorgt dat de paden, terreinmeubilair en de paviljoens tiptop in orde zijn.

Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar fysiek sterk en sociaal ingestelde kandidaten met een MBO-opleiding Bos- en Natuurbeheer (of bereidheid die te volgen). Je hebt levenservaring en bent stressbestendig, organisatorisch sterk, gastvrij en kunt goed met de computer overweg. Je werkt met regelmaat op zaterdag en zondag.

Verdere informatie tref je op de website www.nbpu.nl. Reacties ontvangen we graag voor 23 juni op vacature@nbpu.nl t.a.v. Joyce Sengers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.