Vacature Medewerker klantenservice & administratie (24 uur)

01 juni 2022

bomen maan
EnEn_natuurbegraafplaats_BASE_02_s

Word jij hét aanspreekpunt van de natuurbegraafplaats en zorg je dat de organisatie op rolletjes loopt? 

Functiebeschrijving
Je bent in het informatiecentrum een belangrijk aanspreekpunt voor tal van geïnteresseerden die een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats. Je vindt het prettig om je passie voor de natuur te delen met anderen. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst van bezoekers en informeert hen over de mogelijkheden van het begraven in de natuur. Bij uitvaarten ontvang je samen met de boswachter de gasten op de natuurbegraafplaats.

Verder verzorg je op secure wijze de administratie en organisatie van begravingen en activiteiten. De veelzijdige en afwisselende activiteiten op Natuurbegraafplaats De Utrecht vereisen overzicht, waarbij je ook in hectische omstandigheden je hoofd koel houdt.

Het informatiecentrum is de basis van waaruit je werkt. Het is ook de spil in het dagelijks functioneren van ons team van medewerkers en vrijwilligers. De sfeer in het informatiecentrum wordt voor een belangrijk deel door jou bepaald.

Je bent gemiddeld 24 uur per week beschikbaar. Werktijden worden flexibel ingevuld en in overleg bepaald, je werkt ook op zondag. Het salaris bedraagt circa EUR 2600,– o.b.v. 40 uur per week en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Profiel
Je bent praktisch ingesteld, kunt oplossingsgericht en zelfstandig werken en je weet anderen te enthousiasmeren. Je bent punctueel, hebt overzicht en kunt gestructureerd en planmatig werken.

Jij haalt er voldoening uit als collega’s hun werk goed kunnen doen dankzij een correcte en passende kantoor-ondersteuning. Bezoekers en relaties ervaren een prettige ontvangst, bejegening en correcte afwikkeling van contacten.

Je bent inlevend en hebt uitstekende contactuele eigenschappen. Je bent een buitenmens en hebt passie voor mensen en de natuur. Je streeft naar een duurzame levensstijl.

Opleiding & Ervaring
je hebt een afgeronde secretariële/ administratieve opleiding op MBO-4 niveau;
je hebt ervaring in het verzorgen van zowel de financiële als de kantooradministratie;
je hebt sterke communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal;
je anticipeert en kunt efficiënt je taken organiseren, uitvoeren en afronden;
je bent stressbestendig;
je kunt goed uit de voeten met ICT en geautomatiseerde administratieve systemen;
je hebt affiniteit met natuur, duurzaamheid en natuurbegraven.

Reacties
Je reactie kun je tot 22 oktober richten aan Joyce Sengers via vacature@nbpu.nl. Alleen digitale reacties worden in behandeling genomen. Op 26 oktober worden de sollicitatiegesprekken gehouden.