Klankconcert ‘ Laat de ziel op adem komen’– 25 maart

15 februari 2023

bomen maan
IMG_3765_low_res_
Bij een klankbeleving -ook wel klankbad of klankconcert – worden er klanken gespeeld, stiltes gecreëerd, zonder dat het muziek wordt. Zittend ervaar je de klanken van diverse akoestische instrumenten. De klanken en stilte zijn steeds om je heen, er is geen fysiek contact.

De beleving is een soort innerlijke massage van trillingen en klanken waar je jezelf helemaal in kan laten opgaan. De klanken kunnen je herinneringen en emoties aanspreken. Het kan zorgen voor spierontspanning en verlaging van de stress, waarbij het denken zich naar de achtergrond verplaatst.

Wellicht is het voor jou een fijn moment om even uit de dagelijkse beslommeringen te glijden, of  dat je heel gericht de emotie van dit moment op een prettige manier kan laten gaan.

Klank kan ook helpen verdriet los te laten en ontspanning te ervaren in een moeilijke tijd. Het geluid kan je diep raken, herinneringen oproepen en fijne momenten laten herbeleven. Klank heelt, en laat je ziel op adem komen. Maak jouw klankreis, en geniet ervan!

Praktische informatie
Zaterdag 25 maart –  start 16.00 uur
Inloop vanaf 15.30 uur en gelegenheid tot napraten tot 18 uur.
Toegang is gratis na bevestiging van je aanmelding via activiteit@nbpu.nl
Maximaal 25 personen.