Drieluik - 'Loslaten & Doorgeven' : Nalatenschap

"LOSLATEN & DOORGEVEN"


Voor altijd voortleven in de natuur is voor veel mensen een mooie gedachte. Daarmee laten we los en geven leven door aan de eeuwige kringloop. We organiseren een lezingenserie waarin we samen praten over doorgeven van materiele zaken, gedachtegoed en natuurschoon.

foto joyce en trijnie

De eerste bijeenkomst: Nalaten& Doorgeven: hoe doe je dat?
Nadenken en praten over je nalatenschap is niet altijd gemakkelijk. We weten dat we in ons leven meerdere keren met dit thema te maken krijgen maar toch schuiven we het liever nog even voor ons uit. Het is de moeite waard om regelmatig even stil te staan bij uw eigen unieke nalatenschap: wat heb ik al geregeld en wat zou ik nog moeten of kunnen regelen?

Tijdens deze informatieavond vertelt Trijnie Lukassen-Beije over haar ervaring als Nalatenschapscoach en besteedt ze aandacht aan de verschillende manieren waarop u uw nalatenschap goed kunt regelen: juridisch & persoonlijk. Ook voor uw toekomstige erfgenamen is het fijn wanneer er iets geregeld is. Het geeft hen een stukje rust en duidelijkheid wanneer zij uw wensen kennen en weten waar zij straks aan toe zijn.

Juridisch & Persoonlijk: een andere kijk op Nalaten!
Ruim 14 jaar heeft Trijnie zich als kandidaat-notaris mogen focussen op de juridische kant van erfenissen maar het is zoveel méér. Bij erfenissen komen mensen, emoties, geld en goederen op een bijzondere manier samen. 
Als Nalatenschapscoach houdt zij zich sinds 2013 met dit prachtige thema bezig. Mensen (meer) bewust maken van het thema nalaten & doorgeven en wat er allemaal mogelijk is, zowel juridisch als persoonlijk. 
Een thema dat uitnodigt om terug te blikken én om vooruit te kijken!

Datum: donderdag 28 maart 2019 - 19.30 uur, koffie vanaf 19.15 uur
Locatie: Uitvaartcentrum Van de Berk Loonen - Bladel, Rondweg 26 
Aanmelden: per telefoon 013 203 2175 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 LEMC logo nalatenschap zin nalaten