Workshop Herfstslinger - 20 oktober

slinger2

 

Zaterdag 20 oktober
Deze dag staat de natuurbegraafplaats in het teken van de herfst, die een maand geleden begon. De eerste herfstkleuren, die nu te zien zijn, gaan we deze dag ‘oogsten’. 

We plukken de bladeren van de Amerikaanse eik, een boomsoort die we trouwens bestrijden op de natuurbegraafplaats vanwege zijn exotische afkomst. Meesterbloembindster Corien Veron verzorgt onder de luifel in het hart van de natuurbegraafplaat een workshop met de herfst als thema. We maken een basisslinger van eikenbladeren en voorzien die van fraaie najaarsbloeiers om het werkstuk kleur te geven. Na de workshop hebt u een prachtige ‘herfstslinger’. Die kunt u achterlaten in de natuur, mee naar huis nemen of doorgeven aan een dierbare. 

De kosten voor deelname bedragen € 10,-, inclusief koffie/thee en iets lekkers.  Meld u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u deelneemt aan de ochtend- (aanvang: 10.00 uur) of de middagworkshop (aanvang 14.00 uur).